Een panettone is een heerlijk zoet brood met de zachtheid van roomboter, de structuur van cake en een hint van vanille. Bewerkelijk om te maken: het totale productieproces duurt meer dan veertig uur! Maar dan heb je ook wat. Een zalige traktatie, die perfect past bij een kop koffie of een sprankelend glas bubbels. En die op geen enkele feestelijke gedekte tafel mag ontbreken. Patissier Boudewijn Nijmeijer heeft jarenlang getraind om een perfecte panettone te leren bakken. Nu bakt hij ze ook speciaal voor Patisserie Linnick in Amsterdam-Zuid: in een klassiek jasje vol geconfijte vruchten, rozijnen en specerijen én in een speciale Linnick-editie. House of Bakers en Linnick houden namelijk allebei van unieke producten, met exquise smaakbelevingen en bijzondere texturen. De vriendschap tussen twee gepassioneerde patissiers mondt uit in een smaakvolle samenwerking. Proef zelf maar!
LET OP! LEVERBAAR VAN 10 T/M 24 DECEMBER.